Fanny Van den Heuvel Juweelontwerpster en goudsmid

Goudsmid Juwelier

Als kind was fantaseren en knutselen iets wat ik altijd graag deed. Dus heb ik de opleiding goudsmederij aan de Londenstraat gevolgd en avondschool ontwerpen aan de Academie voor Schone Kunsten. Verder ben ik in enkele ateliers gaan werken, maar om mijn eigen ideeën en fantasie te delen ben ik in 2000 gestart met een eigen zaak. Dit in een prachtig herenhuis van 1909 in Vucht-dorp te Maasmechelen. Laat u verrassen en neem een kijkje op deze site.

macintoch

Marc Dedroog

Verkoop, Boekhouding

Dit is Marc, mijn echtgenoot, steun en luisterend oor. Hij heeft mij aangezet om met een eigen zaak te beginnen en Marc heeft een goed oog voor detail en schoonheid. Hij zorgt voor gezelligheid en koffie. Wat voor mij nog belangrijker is, Marc doet het papierwerk en de afhandeling van alle reclame. Dit maakt van ons een sterk team.

Over Goudsmid-Juwelier Fanny Van den Heuvel

In het jaar 2000 startte ik samen met mijn echtgenoot Dedroog Marc een eigen zaak.

Mijn man help met de verkoop in de winkel, zelf doe ik alle herstellingen en ontwerpen van juwelen ook herknopen van parelcolliers, en natuurlijk oorbelletjes schieten bij onze dapperste klanten.

Alle eigen ontwerpen dragen mijn eigen meesterstempel.

In onze winkel bieden wij een ruim gamma aan 18 karaat gouden juwelen, schietoorbellen, een mooie parelcollectie met echte parels zoals Akoyaparels, Tahitiparels en zoetwaterparels.

collectie met zelf ontworpen unieke stukken

 Openingsuren: 

Di,woe en dond 14u-20u

Vrijdag 14u – 18u

Zaterdag 10u-18u

Zondag en Maandag gesloten